Cina Gancang Panyambung pipah HK-011 pabrik jeung suppliers | Hengyi

Gancang Panyambung pipah HK-011

Pondok Description:

Gancang ID konektor pipah * OD 33.0 * 37.0 ngan Kami nu hiji pabrik tina Hideung PA12 kalawan anjing laut Viton O-cingcin kana 16949 standar. Suhu operasi rentang -40 ℃ nepi ka + 115 ℃ .Safe pikeun pamakéan ku sagala Tipe Suluh. 


jéntré produk

Fuel Pump Plpe

Tags produk

Gancang ID konektor pipah * OD 33.0 * 37.0 wungkul

Kami hiji pabrik tina Hideung PA12 kalawan anjing laut Viton O-cingcin kana 16949 standar. Suhu operasi rentang -40 ℃ nepi ka + 115 ℃ .Safe pikeun pamakéan ku sagala Tipe Suluh. 

Wenzhou Hengyi  Otomatis Bagian  Co., Ltd

Urang narékahan pikeun 100% kapuasan customer .

1.Price Istilah: FOB Ningbo

2.Shipping Jalan: Ku laut atanapi ku express atanapi sakumaha per kana sarat customer urang

3.Package: a.Carton Box

                           b.Netural Paket

                           c.We bisa ngalakukeun nurutkeun syarat customer urang

4.Advantages: kualitas a.Good

                           harga EXW b.factory

                           pangiriman c.prompt

                           d.New molds nu sadia pikeun muka.

                           stock e.Large

                           pemesanan f.Small anu tampi

                           urutan g.Trial anu bisa ditarima

adil

1

Kantor jeung workshop kami

003(1)

001(3)

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • beee52b7bc59c41f15d4650d9caf670

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami