Cina GM vauxhall Astra jsb 1,8 thermostat ka selang awakna throttle 25192905 pabrik jeung suppliers | Hengyi

GM vauxhall Astra jsb 1,8 thermostat pikeun awak selang throttle 25192905

Pondok Description:


jéntré produk

Fuel Pump Plpe

Tags produk

Wenzhou Hengyi  Otomatis Bagian  Co., Ltd

Urang narékahan pikeun 100% kapuasan customer .

1.Price Istilah: FOB Ningbo

2.Shipping Jalan: Ku laut atanapi ku express atanapi sakumaha per kana sarat customer urang

3.Package: a.Carton Box

                           b.Netural Paket

                           c.We bisa ngalakukeun nurutkeun syarat customer urang

4.Advantages: kualitas a.Good

                           harga EXW b.factory

                           pangiriman c.prompt

                           d.New molds nu sadia pikeun muka.

                           stock e.Large

                           pemesanan f.Small anu tampi

                           urutan g.Trial anu bisa ditarima

adil

1

Kantor jeung workshop kami

003(1)

001(3)

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • beee52b7bc59c41f15d4650d9caf670

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami