TENTANG KAMI

Wenzhou Hengyi Otomatis Bagian Co., Ltd. (Ruian Hengren Otomatis Bagian Co., Ltd.) komitmen ka pamakéan saum sareng cairan kaluaran rarancang produk, produksi jeung jualan, kitu ogé téhnologi sambungan rékayasa sarta aplikasi tina innovation.We nuturkeun filsafat bisnis tina "kualitas heula, inovasi téhnologi, striving keur kaunggulan" na yakin kalawan pangalaman tim, kaahlian jeung kreativitas, urang tiasa gabung leungeun kalawan leuwih konsumén dumasar kana silih ngembangkeun sarta manfaat ...

wartos

produk panganyarna