RRETH NESH

Wenzhou Hengyi Auto Parts Co, Ltd (Ruian Hengren Auto Parts Co, Ltd) e angazhuar për përdorimin e prodhimit të shpejtë dhe fluide të projektimit të produktit, prodhimin dhe shitjet, si dhe teknologjinë e lidhjes inxhinierike dhe aplikimin e innovation.We ndjekin filozofinë e biznesit të "cilësisë së parë, risi teknologji, përpiqet për përsosmëri", dhe besoj se me përvojën e ekipit, ekspertizë dhe kreativitet, ne mund të bashkohen duart me klientët më shumë në bazë të zhvillimit të përbashkët dhe të përfitojnë ...

LAJME

PRODUCT FUNDIT