China cepet Konektor Tube HK-011 manufaktur lan supplier | Hengyi

Cepet Konektor Tube HK-011

Short Description:

Cepet ID Konektor Tube * OD 33.0 * 37.0 mung Kita Pabrik saka Black PA12 karo asu laut Viton O-RING kanggo 16949 standar. Suhu Operating range -40 ℃ nganti + 115 ℃ .Safe kanggo nggunakake sembarang Koleksi bakar. 


Detail produk

Fuel Pump Plpe

Tags Product

Cepet ID Konektor Tube * OD 33.0 * 37.0 mung

We are a Pabrik saka Black PA12 karo asu laut Viton O-RING kanggo 16949 standar. Suhu Operating range -40 ℃ nganti + 115 ℃ .Safe kanggo nggunakake sembarang Koleksi bakar. 

Wenzhou Hengyi  Auto Parts  Co., Ltd

Kita usaha kanggo 100% customer kepuasan .

1.Price Term: FOB Ningbo

2.Shipping Way: Miturut segara utawa dening Express utawa minangka saben sarat customer kang

3.Package: a.Carton Box

                           b.Netural Paket

                           c.We bisa nindakake miturut syarat customer kang

4.Advantages: kualitas a.Good

                           rega EXW b.factory

                           layang c.prompt

                           d.New cetakan kasedhiya kanggo mbukak.

                           Simpenan e.Large

                           pesenan f.Small sing tampi

                           supaya g.Trial sing ditrima

Fair

1

Kantor lan workshop kita

003(1)

001(3)

 


  • Previous:
  • Next:

  • beee52b7bc59c41f15d4650d9caf670

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita